Hans' plakboek
  
Bladzijde 49   
 Terug 

Verder
  
Bladzijde 01
10
20
30
40
50
  

  
  


Den Ring muß ich haben!
                                    
Juni 2011 zag ik voor de tweede keer Wagner's Ring des Nibelungen, altijd een emotionele gebeurtenis. De hoofdverantwoordelijken waren ditmaal Nina Stemme als Brünnhilde; Jay Hunter Morris als Siegfried in Siegfried; Ian Storey als Siegfried in Götterdämmerung; en Mark Develan als Wotan. Donald Runnicles was de dirigent en de regie was in handen van Francesca Zambello. Eén en ander vond plaats in het klassieke War Memorial Opera House in San Fransisco (foto's gemaakt door Willeke Wendrich).
juni 2011
  

  


  
  

  
California redwoods:
                                   
Vlak ten noorden van Alcatraz en het War Memorial Opera House is het Muir Woods National Monument met daarin de hoogste bomen ter wereld (zie ook bladzijde 7 en bladzijde 21 van dit plakboek).
juni 2011
  

  


  
  

  
Ontbijtje:
                                                 
Tussendoor was er gelukkig ook tijd voor een ontbijt met champagne in de schaduw van de Bay Bridge, één van de drie enorme hangbruggen rondom San Francisco.
juli 2011
  

  


  
  

  
Een goede raad
juli 2011
  

  


  
  

  
D-shaped temple:

Juli 2011 was ik opnieuw in de Vitorvallei om verder te werken aan het in kaart brengen van de archeologische resten, zoals dit Wari heiligdom.
juli 2011
  

  


  
  

  
La Casa de mi Abuela:

De weekeinden brachten we door in Arequipa, om te scheren en te douchen, maar ook voor toegang tot het Internet en een goede maaltijd.

juli 2011
 

  

  
 Terug
Brieven
Op reis HOME Stamboom
Meer foto's
Verder